Vprašali ste,
mi odgovarjamo

Za vas smo zbrali in pripravili odgovore na najbolj pogosta vprašanja.

Pogosta vprašanja in odgovori

Vse storitve opravljamo izključno s svojimi stroji in opremo.

Za ureditev okolice hiše se z naročnikom individualno pogovorimo in ob tem ugotovimo, ali so njegove potrebe v skladu s storitvami, ki jih opravlja naše podjetje. Sodelujemo tudi z različnimi podjetji in v kolikor teh storitev ne opravljamo sami, predlagamo drugega izvajalca.

Da, ves zeleni odpad, ki nastane z opravljanjem naših storitve, vedno takoj odpeljemo.

Ureditev zajema zasaditev rastlin, navoz in odvoz okrasnega peska in odvoz zelenega odpada. Grob uredimo skladno z naročilom ali pa zanj skrbimo skozi daljše, vnaprej dogovorjeno obdobje.

Svoje storitve opravljamo po celi Sloveniji.

Na osnovi pogovora s stranko in dogovorjenimi storitvami, pripravimo predračun, ki ga naročnik plača pred opravljenimi storitvami.

Da, z veseljem strankam svetujemo in izvedemo zasaditev v skladu z željami stranke, vsakoletnimi trendi ter lego balkona. 

Obrezujemo različne žive meje do višine 2 m.

Darilni bon lahko kupite za vse storitve, ki jih opravlja naše podjetje. Prejemnik bona se kasneje sam dogovori za izvedbo storitve in željen termin.

Verjetno se vam zastavlja veliko vprašanj. Vedno nas lahko pokličete ali izpolnite spletni kontaktni obrazec. Na vašo elektronsko pošto vam bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnega dne. Vljudno vabljeni.

Bolje je dvakrat vprašati, kot enkrat preslišati.

(slovenski pregovor)