Kdo smo?

Smo ekipa sodelavcev različnih generacij, ki z zanosom uresničuje zamisli o ureditvi odprtega prostora in zanj lahko prevzema tudi dolgoročno skrb.

Druži nas ljubezen do vsega lepega, potreba po varovanju narave in skrb za trajnostni razvoj okolja.

več kot
urejenih vrtov
preko
zasajenih balkonov
> 963
zasajenih rastlin

Zakaj bi izbrali ravno nas?

V podjetju GARTLing si prizadevamo za prijazen in strokoven pristop, znamo prisluhniti zahtevam in željam naših strank. Uporabljamo samo naravi prijazne, ekološko neoporečne preparate in biološko sprejemljive ter trajnostne metode.

svetovanje

Prvi pomemben korak pri svetovanju je čim boljše poznavanje in medsebojno zaupanje med naročnikom in izvajalcem. Svojim strankam znamo prisluhniti. Na podlagi njihovih želja in našega znanja poiščemo celostne rešitve in začrtamo potrebne nadaljnje korake.

strokoven pristop

S strokovnim pristopom poskrbimo za urejenost vašega zunanjega prostora, v katerem bodo vsi njegovi deli tvorili celoto, se med seboj ujemali in dopolnjevali. Seveda pri storitvah v največji možni meri upoštevamo vaše želje.

okolju prijazno

Pri opravljanju vseh svojih storitev sledimo vsem sodobnim trendom in delo opravljamo okolju prijazno. Zato prav posebno pozornost posvečamo izbiri ekoloških in naravi prijaznih materialov.

Kaj so o nas povedale naše stranke?

Vaši komentarji in ocene nam veliko pomenijo in nam pomagajo biti boljši.

Hvala za vso pomoč pri urejanju mojega zeliščnega vrta. Ker rada kuham, mi uporaba domačih zelišč veliko pomeni, obenem pa vrt predstavlja lep okras okolice naše hiše. Vesela sem, da sem vas srečala.
Ana
Ko sva z možem zasadila zelenico se mi je zdelo, da je nega trave najbolj preprosta stvar na svetu. Pa se mi je kmalu začel razraščati mah in plevel, na sončni strani pa je trava postajala redka in rumena. S pomočjo vaše ekipe si je moja zelenica končno opomogla. Hvala.
Marija
GARTLing celostno poskrbi za urejeno okolico. S srcem in veliko mero truda je zapuščeno okolico naše stanovanjske hiše in poslovnih prostorov olepšal in spremenil v prijetno okolje. Hvala Vlasta!
Doroteja, Ravne na Koroškem

Brez vas ni nas. Hvala za vaše mnenje in zaupanje.