Novice in dogodki

Novice in dogodki s področja hortikulture in urejanja vrtov.

Novice, članki, dogodki...

Dogodek: “Otroci vrtnarji”

GARTLing organizira v soboto, 7. maja 2022 od 10.00 do 15.00 v Soseski urbani vrt Rotenturn dogodek za otroke, ki je del projekta »Otroci vrtnarji«. Na dogodku bodo delavnice, stojnice, cirkuška predstava, srečelov, veliko prijetnega in zanimivega druženja. Vljudno vabljeni!

Celoten članek »

Predaja lesenih otroških vrtičkov

»Otroci so naše največje bogastvo.« in »Otroci vedno bolj izgubljajo stik z naravo.« sta dve trditvi, ki sta bili izhodišči za projekt »Otroci vrtnarji«, s katerim želimo mlajšim otrokom (od 5 do 10 let) približati naravo z brezplačno predajo lesenih vrtičkov in učenjem vrtnarjenja.

Celoten članek »

Projekt “Otroci vrtnarji”

V podjetju GARTLing smo poleg svoje redne dejavnosti urejanja vrtov zasnovali širši družbeno angažiran projekt, ki ga vodimo ter koordiniramo, in s katerim želimo otrokom že v najzgodnejših letih z različnimi aktivnostmi povečati empatijo do narave preko vrtnarjenja.

Celoten članek »

Trgovinica GARTLing

V mestnem jedru Slovenj Gradca smo na Glavnem trgu 6, odprli trgovinico, kjer na policah najdete dekorativne izdelke za dom ali darilo številnih lokalnih obrtnikov in rokodelcev. Obiščite nas.

Celoten članek »

NLB #OkvirPomoči

V maju 2021 se je GARTLing prijavil na razpis NLB #OkvirPomoči in bil izbran med finaliste lokalnih podjetnikov iz vse Slovenije, ki jim je NLB odstopila oglasni prostor. S tem nam je omogočila, da je naš oglas, delo in trud videlo veliko potencialnih kupcev. Jumbo plakati so kar na devetih lokacijah po celotni Koroški sporočali: »Ko vas ni, za vrt skrbimo mi«.

Celoten članek »

Mišin vrt

Ena izmed GARTLing letošnjih pomembnih aktivnosti je bila usmerjena v to, da bi čim več otrok spodbudili za vrtnarjenje. In kako iz zelenice narediti vrt?

Celoten članek »

Pričaramo vam zeleni košček sanj
pod modrim nebom.