Vprašali ste,
mi odgovarjamo

Za vas smo zbrali in pripravili odgovore na najbolj pogosta vprašanja.

Pogosta vprašanja in odgovori

Vse storitve opravljamo izključno s svojimi stroji in opremo.

Za ureditev okolice hiše se z naročnikom individualno pogovorimo in ob tem ugotovimo, ali so njegove potrebe v skladu s storitvami, ki jih opravlja naše podjetje. Sodelujemo tudi z različnimi podjetji in v kolikor teh storitev ne opravljamo sami, predlagamo drugega izvajalca.

Da, ves zeleni odpad, ki nastane z opravljanjem naših storitve, vedno takoj odpeljemo.

Ureditev zajema zasaditev rastlin, navoz in odvoz okrasnega peska in odvoz zelenega odpada. Grob uredimo skladno z naročilom ali pa zanj skrbimo skozi daljše, vnaprej dogovorjeno obdobje.

Svoje storitve opravljamo po celi Sloveniji.

Na osnovi pogovora s stranko in dogovorjenimi storitvami, pripravimo predračun, ki ga naročnik plača pred opravljenimi storitvami.

Da, z veseljem strankam svetujemo in izvedemo zasaditev v skladu z željami stranke, vsakoletnimi trendi ter lego balkona. 

Obrezujemo različne žive meje do višine 2 m.

Darilni bon lahko kupite za vse storitve, ki jih opravlja naše podjetje. Prejemnik bona se kasneje sam dogovori za izvedbo storitve in željen termin.

Vse naše storitve so objavljene v ceniku, ki si ga lahko prenesete z naše spletne strani. Vedno pa nas lahko pokličete ali izpolnite spletni kontaktni obrazec. Na vašo elektronsko pošto vam bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnega dne. Vljudno vabljeni.

Bolje je dvakrat vprašati, kot enkrat preslišati.

(slovenski pregovor)